Další dopravní akce na chomutovských silnicích. Tentokrát dostali pokuty i chodci
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Na silnicích Chomutovska se uskutečnila další dopravní akce. Tentokrát se policejní hlídky zaměřily i na chování chodců, pokuty dostalo pět z nich.

Minulý týden se chomutovští policisté zapojili do krajské dopravně - bezpečnostní akce. Ta byla zaměřena nejen na řidiče, ale i na chodce. Během akce policisté zkontrolovali celkem 32 vozidel a zjistili 27 přestupků v dopravě. Všechny na místě vyřešili uložením blokových pokut v celkové výši 15 100 korun.

Největším prohřeškem bylo nedodržení rychlosti, kdy policisté zjistili 19 přestupků, 2 vozidla nesplňovala požadovaný technický stav.

Pokutu tentokrát dostalo i pět chodců, kteří se svým chováním dopustili dopravního přestupku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru