Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko – Policisté sdělili podezření ženě, která se podle všeho neštítila okrást seniorku přímo v domově důchodců. Do jednoho z těchto zařízení na Chomutovsku se teprve 18letá dívka dostala lstí a zamířila si to do otevřeného pokoje v prvním poschodí.

Tam bydlí více než 80letá paní, která byla v místnosti přítomna. „Mladá žena jí prý namluvila, že je z nějaké organizace, která vybírá peníze na něco prospěšného. Tímto způsobem měla od poškozené vylákat peněženku, kterou jí paní na základě smyšlené historky sama dala, a z ní si vybrat částku 600 korun," popsala incident policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dívka poté místo urychleně opustila.  Z lehce nabytých peněz se však neradovala dlouho. Díky informaci k její osobě, kterou policistům poskytl jejich bývalý kolega, jenž pracuje ve zmíněném objektu, byla totožnost ženy rychle zjištěna. V současné době tak čelí podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru