Chomutovan (27 let) dělá půl roku ženě ze života peklo. Útočí na ni a ničí věci v jejím bytě!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Půl roku tyranizuje ženu 27letý Chomutovan. Naposledy zaútočil minulý čtvrtek, kdy opět vnikl do jejího bytu, napadl ji a rozbil její věci. Případem se zabývá policie.

Sedmadvacetiletý muž chodí do bytu ženy od poloviny května letošního roku. Dotyčnou následně fyzicky napadá a ničí zařízení bytu. “Naposledy se tak stalo minulý čtvrtek, kdy do bytu vnikl přes nesouhlas ženy. Došlo k fyzickému napadení a následnému poškození police a mobilního telefonu. Škoda přesáhla 6 tisíc korun,” popsala poslední útok policejní mluvčí Marie Pivková. V jakém vztahu muž se ženou jsou, policisté neuvedli.

Případ vyšetřují chomutovští policisté. Muž je podezřelý z trestných činů porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru