Duel začal! Lidé na Chomutovsku rozhodují o novém senátorovi
Přemysl Rabas a Martina Chodacká.
Chomutov

Chomutovsko – Na Chomutovsku se po týdnu opět otevřely volební místnosti, ve kterých můžete rozhodnout, kdo bude zastupovat volební obvod Chomutov v Senátu Parlamentu ČR.

Do 2. kola senátních voleb postoupili MVDr. Přemysl Rabas (SEN 21) a MUDr. Martina Chodacká (ANO).

Hlasovací lístky dostanete ve volební místnosti.

Kadaňský rodák Přemysl Rabas řídí Safari park Dvůr Králové. Předtím přes 20 let přetvářel chomutovský zoopark na oblíbenou turistickou atrakci. Podílí se na mezinárodních programech na záchranu ohrožených zvířecích druhů. Byl chomutovský i krajský zastupitel a poslanec parlamentu ČR. S rodinou žije v krušnohorském Blatně nad Chomutovem.

Lékařka Marina Chodacká je primářkou hned dvou klíčových onkologických pracovišť – onkocenter v Nemocnici Chomutov a v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. Pochází z Olomouce, v roce 1989 se přestěhovala a začala pracovat v Chomutově. Z očního oddělení záhy přestoupila na onkologii. Nyní žije s rodinou v Jirkově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru