PODÍVEJTE: Řidiči utvořili před těžkou nehodou na třináctce ukázkovou uličku pro záchranáře
Záchranná ulička před těžkou havárií. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Příjezd záchranářů k vážné dopravní nehodě na silnici č. 13 ve směru z Mostu na Chomutov, ke které došlo ve čtvrtek, významně usnadnili řidiči vytvořením takzvané záchranné uličky.

„Chceme poděkovat všem řidičům, kteří se během tragické nehody na silnici I/13 zachovali doslova ukázkově a bez výjimek utvořili bezchybnou uličku pro průjezd vozidel integrovaného záchranného systému,“ vzkázali chomutovští strážníci, kteří pomáhali na místě havárie uvést provoz a situaci do původního stavu. Kvůli záchranným pracím a uzavřené části rušné dopravní tepny vznikaly dlouhé kolony. Snímky z místa nehody a bližší informace od policie přinášíme zde.

Osmadvacetiletého pracovníka údržby na příjezdu do Chomutova od Mostu krátce po desáté hodině srazil osobní automobil. Vážně zraněného muže musel přepravit do nemocnice vrtulník. Z jakého důvodu k nehodě došlo, je nyní předmětem policejního vyšetřování.

Jak se tvoří od začátku října záchranná ulička podle nových pravidel? Píšeme v tomto článku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru