Přepadení benzínky v Chomutově. Pachatel měl nůž. Už ho chytili!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté v pátek informovali, že se jim podařilo chytit lupiče, který minulý týden přepadl v Chomutově benzínku. Pachatelem je 26letý Chomutovan. Obsluze čerpací stanice vyhrožoval nožem!

Mladý muž přepadl benzínku v podvečerních hodinách. O jakou čerpací stanici šlo, ani kdy se loupež konkrétně minulý týden stala, policisté ale neupřesnili. “Muž přišel do prodejny čerpací stanice ve městě a po pokladní požadoval vydání finanční hotovosti. Jelikož držel v ruce nůž, žena mu vyhověla a peníze vydala. Muž z místa následně utekl,” uvedla pouze k případu policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že nikomu se naštěstí nic nestalo.

Policistům se podařilo pachatele nyní chytit. Loupež má na svědomí 26letý Chomutovan. “Obvinění z loupeže si již převzal, vyšetřování případu nadále pokračuje,” doplnila Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru