Prezident Miloš Zeman je již pošesté v Ústeckém kraji. Opět dostal dárek
Na Krajském úřadu Ústeckého kraje přivítal prezidentský pár hejtman Ústeckého kraje s chotí. Zdroj: Ústecký kraj
Chomutov

Ústecký kraj - Prezident České republiky Miloš Zeman je již pošesté na návštěvě v Ústeckém kraji. Zdrží se tady tři dni.

Prezident dorazil na sever Čech v úterý i se svojí manželkou. Na Krajském úřadu Ústeckého kraje přivítal prezidentský pár hejtman Ústeckého kraje s chotí. Miloš Zeman se ještě dopoledne setkal se členy Zastupitelstva Ústeckého kraje za účasti starostů měst a obcí. V diskuzi zazněla mimo jiné témata ke změně zákona o hmotné nouzi a splavnění Labe. Prezident se vyjádřil souhlasně k návrhům na omezení doplatků na bydlení i k vybudování plavebního stupně Děčín.

2006prezident1

Spona do kravaty a manžetové knoflíčky s broušenými granáty pocházejícími z Českého středohoří byly hejtmanským dárkem pro prezidenta

Prezident se též podepsal do pamětní knihy kraje a s hejtmanem si vyměnili dárky – za Ústecký kraj to byla pánská souprava s českými granáty pocházejícími z našeho kraje.
Na obědě v Třebívlicích se prezident setkal s významnými podnikateli Ústeckého kraje v zemědělství. Úterý zakončil návštěvou města Podbořany, kde se setkal s představiteli města a s občany.

2006prezidentpodborany1

Masarykovo náměstí v Podbořanech

Dnes (ve středu 20. června) zahájil prezident svůj pobyt v kraji návštěvou elektrárny Ledvice, kde se setká s vedením společnosti a se zaměstnanci. Na obědě na autodromu Most se Miloš Zeman setká s významnými osobnostmi a sportovními reprezentanty Ústeckého kraje. Ve středu odpoledne ještě zavítá do Bečova a Lišan, kde získal vysoké procento hlasů ve druhém kole prezidentských voleb a setká se zde s představiteli obce a s občany.

Poslední den návštěvy Ústeckého kraje zahájí ve čtvrtek 21. června prezident v Bílině setkáním s vedením města a starosty okolních obcí a besedou s občany. Třídenní návštěva bude zakončena na státním zámku Jezeří .

Po celou dobu třídenní návštěvy doprovází prezidenta hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Pro první dámu je připraven separátní program, Ivanu Zemanovou bude doprovázet hejtmanova choť Jitka Bubeníčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru