Jirkov opět vyznamená příkladné školáky. Ocenění Žák roku získá 16 kluků a holek
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Jirkov - Šestnáct kluků a holek z jirkovských škol vyznamená letos město oceněním Žák roku. Je to již podruhé, kdy bude radnice oceňovat kromě učitelů také školáky.

„Napadlo nás to v souvislosti s oceněním, které předáváme každoročně zasloužilým kantorům při příležitosti Dne učitelů,“ připomíná vedoucí odboru školství a sociálních věcí Karel Bernt. „Máme spoustu žáků, kteří skvěle reprezentují školu či město a zaslouží si za to uznání.“

Žáky nominovaly přímo školy či školské organizace přes jednotlivé ředitele, a to ve dvou kategoriích. Jednou z nich jsou studijní úspěchy a zásluhy v oblasti vzdělávání, ve druhé město oceňuje mimořádné činy, například pomoc při záchraně života či dobrovolnickou práci.

Slavnostní ocenění školáků chystá město na 21. června od 16 hodin, proběhne v Rytířském sále Červeného Hrádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru