Kde se tady vzaly ty schody? Řidič poslouchal navigaci a takhle to dopadlo!
Auto zaseknuté na schodech. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Spoléhat příliš na navigaci se často nevyplatí. V některých případech vás totiž naveden do míst, kde rozhodně být nechcete. To se nejspíš stalo i řidiči v Chomutově, který skončil s autem na schodišti. Na jeho špatné orientaci v terénu se ale zřejmě podepsal i alkohol, který mu koloval v krvi.

Případ se stal v ulici Hornická. O autě, které stojí na kraji schodiště, byla telefonicky informována městská policie. Strážníci na místě zjistili, že popisovaná událost je pravdivá. Auto bylo skutečně zaseknuté na schodech. Když se hlídka řidiče ptala, kam tudy chtěl jet, jeho odpověď byla svérázná: „Poslala mě sem navigace a nechápu, kde se tu ty schody vzaly,“ řekl strážníkům.

Na špatné orientaci motoristy se ale nejspíš podepsal i alkohol. Ze špatné artikulace a nekoordinované chůze šlo usoudit, že muž před jízdou pil něco ostřejšího, a alkohol v krvi mu zřejmě dopomohl k zvláštní cílové stanici více než navigace.

Řidič pití alkoholu před jízdou sice nezapíral, ale s provedením dechové zkoušky nesouhlasil. Poté, co přijela na místo státní policie, odmítl „dýchnout“ znovu a nebyl svolný ani s odběrem krve. Byl tedy poučen, jaké následky jeho konání bude mít. Událost si následně převzali k šetření dopravní policisté.

2006autonaschodech

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru