Chomutov – Chomutovské nákupní centrum Chomutovka, které museli policisté dnes (22. března) dopoledne vyklidit kvůli podezřelému zavazadlu, je opět otevřené. Policisté nezjistili, že by se uvnitř tašky nacházela nějaká výbušnina či jiná nebezpečná věc.

O podezřelém zavazadlu v prostorách obchodního centra se policisté dozvěděli kolem 10.30 hodin z telefonátu. Na místo se postupně sjely hlídky státní a městské policie. Zákazníci museli prostory opustit a objekt byl obehnán policejní páskou (na snímku dole). Policisté následně odloženou tašku prohledali, ale nenašli v ní nic nebezpečného. „Byl zjištěn i majitel zavazadla,“ doplnila policejní mluvčí Marie Pivková. Kde konkrétně taška ležela a co se v ní nacházelo, policisté nezveřejnili.

Chomutovka byla pro zákazníky znovu otevřena krátce před jednou hodinou odpolední.

2203chomutovka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru