Kadaní se proháněl zfetovaný řidič. Měl v sobě dokonce dvě drogy
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Kadaň – Policisté chytili v Kadani řidiče, který usedl za volant pod vlivem drog. V krvi 24letého muže kolovaly dokonce dvě zakázané látky najednou.

V úterý ve večerních hodinách kontrolovala hlídka policistů v kadaňské ulici Václava Havla osobní vozidlo Škoda Octavia, které řídil 24letý muž. Součástí kontroly byl i orientační test na přítomnost návykových látek, který vyšel pozitivně. Muž měl podle něj v sobě speed a marihuanu.

„Test byl pozitivní na zakázanou látku amfetamin a cannabis. Svoji jízdu musel muž ukončit, o dalším postupu policisté rozhodnou na základě výsledků provedeného odběru krve,“ doplnila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru