Nad Jirkovem se dopoledne vznášel vrtulník, nakonec odletěl. Došlo tu k úmrtí dítěte
Foto: čtenářka
Chomutov

Jirkov - Kolem deváté hodiny dopolední mohli obyvatelé Jirkova a okolí vidět na obloze létat vrtulník letecké záchranné služby, který nakonec odletěl. V jednom z bytů došlo k úmrtí kojence. Na místě jsou v tuto chvíli policisté. Informaci nám potvrdila policejní mluvčí Marie Pivková.

Tragédie se stala v jednom z domů v Ervěnicích. Okolnosti úmrtí dítěte se teď budou vyšetřovat, vzhledem k počáteční fázi vyšetřování ale nemůže policie poskytnout další informace.

Za poslední dva dny je to už podruhé, co záchranáři zasahovali v Ervěnicích u malého dítěte. Ve středu dopoledne do stejné lokality letěl vrtulník kvůli desetiměsíční holčičce, která se opařila vodou z varné konvice. Více jsme psali zde:

{article V Jirkově přistával dopoledne záchranářský vrtulník. Letěl pro zraněné batole}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru