Díky všem čtenářům! Zelené zpravodajské weby mají za sebou rekordní měsíc
E-deniky.cz, to je v tuto chvíli osm okresních mutací a celostátní zpravodajství tisnovalinka.cz.
Chomutov

ČR – Zatím rekordních 680,5 tisíce čtenářů navštívilo v lednu naše zpravodajské weby ze skupiny e-deniky.cz, kam patří i tyto stránky se zeleným logem. Je to o 147,5 tisíce návštěv více než ve stejném období loňského roku.

Děkujeme všem čtenářům za neustále rostoucí zájem o naše aktuální zpravodajství, který nám umožňuje neustále zlepšovat naši práci a rozšiřovat se nově i za hranice Ústeckého kraje, kde jsme před bezmála pěti lety začínali. Poděkování patří i všem našim obchodním partnerům, pro které se snažíme být maximálně užitečným mediálním společníkem. Jejich důvěra v naše schopnosti nás velmi těší (obchodní oddělení můžete kontaktovat zde).

V nejbližší době chystáme spuštění dvou nových webů: e-sokolovsko.cz a e-chebsko.cz, které tak doplní zpravodajství v celém Karlovarském kraji.

Co jste nejvíce četli v lednu 2018

Nejčtenějším článkem na Chomutovsku byla zpráva o zmizelé dívce, které rodiče poslali tajemný vzkaz (čtěte zde).

Na Mostecku se čtenáři nejvíce zajímali o aktuální dopravní situaci po vážné nehodě u chemičky (připomenout si událost můžete zde).

Na Teplicku nejvíce zaujal případ, kdy žena zatajila přítele, aby mohla dál pobírat sociální dávky a stát tak připravila o desítky tisíc (píšeme zde).

Na Lounsku je nejčtenějším článkem v lednu aktuální zpráva s fotkami z nehody bagru a vlaku na železničním přejezdu ve Břvanech (fotky si můžete prohlédnout tady).

Na Litoměřicku naši čtenáři nejčastěji vyhledávali přehled pohotovostí a zubních pohotovostí (najdete jej na tomto odkazu).

Děčínskem hýbala tragická událost, při které auto na přechodu srazilo dvě ženy, z nichž jedna během převozu do nemocnice podlehla zraněním (informovali jsme zde).

Krajské město potkala na začátku roku smutná událost v podobě dvojnásobné vraždy a sebevraždy. I tato zpráva patřila v našem zpravodajství mezi nejčtenější (psali jsme na tomto místě).

Náš nový web na Karlovarsku informoval aktuálně o nehodě šesti automobilů a nákladního vozu na Božím Daru, zpráva z dopravy zde patřila v lednu k nejčtenějším (připomenout si ji můžete zde).

Internetové stránky patřící rovněž našemu vydavatelství - tisnovalinka.cz (jako jediné jsou zbarvené do červena), zaměřené na práci hasičů, strážníků, záchranářů a policistů, přinesli nejčtenější zprávu o dvou mladících z Mostecka a Žatecka, kteří se přiznali k brutální vraždě (píšeme na tomto místě).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru