Muž kradl v bytě během návštěvy. Sebral dokonce i mixér a mlýnek na kávu
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Kriminalisté v Chomutově obvinili v těchto dnech z krádeže 26letého Chomutovana, který na začátku prosince loňského roku kradl v bytě v Jirkově. Bral vše, co mu přišlo pod ruku.

Mladý muž kradl v bytě v ulici Osvobození, kde byl nejspíš na návštěvě. V nestřeženém okamžiku, kdy si ho nikdo nevšímal, odcizil příruční trezor, ale též třeba ponorný mixér nebo ruční mlýnek na kávu a další věci. Když majitelka na krádež přišla, vše ohlásila na policii. Hodnotu odcizených věcí stanovila na necelých 21 tisíc korun.

Policistům se z lupu podařilo zajistit už jen ruční mlýnek, který majitelce vrátili. Šestadvacetiletý Chomutovan byl obviněn z krádeže, vyšetřování případu pokračuje.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru