Mladík se snažil prodat půjčené auto. Když se mu to nepovedlo, tak ho aspoň vyměnil za jiné
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Až dvouleté vězení hrozí 20letému muži ze Žatce, který si půjčil automobil a nevrátil ho. Místo toho vůz vyměnil v Chomutově za jiný. Případ kriminalisté vyšetřují jako zpronevěru, obvinění z trestného činu si mladý muž převzal tento týden.

Dvacetiletý mladík si vůz zapůjčil v žateckém penzionu od jisté ženy. Jako důvod uvedl, že si potřebuje dojet pro peníze. S autem pak odjel do Chomutova, kde si ovšem žádné peníze nikde nevyzvedl, ale cizí vůz se snažil prodat. „Když se prodej nezdařil, odcizil z auta alespoň navigaci a sluneční brýle, auto pak vyměnil za jiné,“ uvedla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Majitelce vozu vznikla škoda ve výši 26 tisíc korun. Muž má na krku obvinění ze zpronevěry a čeká ho soud.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru