Kriminalisté chytili lupiče, který v Kadani přepadl pracovníka zásilkové služby
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Kriminalisté v Kadani chytili lupiče, který v polovině listopadu přepadl pracovníka zásilkové služby v Kadani. Pachatelem je 34letý Chomutovan. Hrozí mu až desetileté vězení.

Lupič přepadl pracovníka zásilkové služby 16. listopadu dopoledne v ulici Kpt. Jaroše. Vlezl do nákladového prostoru otevřeného auta a muži, který zde právě přerovnával balíky, odcizil kasírtašku s hotovostí. Při incidentu došlo i k fyzickému napadení pracovníka, který musel poté vyhledat lékařské ošetření.

Po násilníkovi vyhlásili policisté ihned pátrání, které bylo nakonec úspěšné. „Minulý týden byl muž zadržen, kriminalisté ho obvinili z loupeže a následoval jeho převoz do věznice v Litoměřicích. Okresní soud v Plzni totiž vydal již dříve příkaz k jeho dodání do výkonu trestu,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková. Za loupež hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody od 2 do 10 let.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru