VIDEO: Na Klínovci už běží sněžná děla na plné obrátky, lyžovat by se mělo začít za pár dní
Klínovec přikryla sněhová peřina už 14. listopadu. Teď se na přírodní sníh sype ještě ten umělý. Zdroj: Skiareál Klínovec
Chomutov

Klínovec – Sněžná děla na Klínovci běží už několik dní na plné obrátky. Skiareál plánuje, že vleky pustí na začátku příštího týdne.

Zasněžovat se na Klínovci začalo v neděli 26. listopadu. Provozovatelé slibují, že pokud vydrží chladné počasí, nechají sněžná děla puštěná celý týden. Provoz pak plánují zahájit 7. prosince na sjezdovce Dámská a lanové dráze Dámská. Termín budou ještě upřesňovat. Ve středu po poledni bylo na Klínovci kolem nuly. Podle předpovědi meteorologů se má nadále ochlazovat a ke konci týdne by mělo dokonce mrznout i přes den.

Za jednodenní skipas zaplatí lyžaři na Klínovci 680 korun, děti 540 korun. Pouze odpolední jízdné (od 14.00 do 16.00 hodin) přijde dospělého na 250 korun, dítě na 190 korun. Dále je možné si pořídit hodinové skipasy na 3,4 a 5 hodin, skipasy jen na večerní lyžování nebo zvýhodněné rodinné skipasy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru