Dávejte si pozor! Tenhle muž šmíroval dívky v tělocvičně a koukal z lešení lidem do bytů
Podezřelého muže dvakrát během jednoho dne zadrželi strážníci. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci zadrželi muže, který se měl bavit tím, že okukoval mladé dívky při tělocviku a díval se lidem večer do bytů. Oba případy se staly 25. listopadu, zadržený muž byl předán státní policii.

Na podezřelého muže upozornila strážníky žena, která si ho všimla u 14. základní školy. Koukal oknem do tělocvičny, kde cvičily mladé dívky. Svědkyně na místě strážníkům sdělila, že podezřelý muž na ni delší dobu zíral od přivaděče, pak se pokoušel po hromosvodu dostat do školy.

Strážníci se vydali na místo, kde žena naposledy muže viděla. Dotyčný se tam skutečně nacházel, seděl ovšem ve dvoumetrové výšce na stromě. Ukryl se tam před místním zaměstnancem, který se ho snažil zadržet ještě před příjezdem policejní hlídky. Na výzvu strážníků muž slezl dolů, následně byl předán do rukou státních policistů.

Ještě téhož dne ovšem strážníci vyjížděli k podobnému případu znovu a opět se jednalo o stejného muže. Tentokrát ve večerních hodinách lezl v ulici Vodní stavby na lešení panelového domu a koukal lidem do bytů. Na místě podezřelého muže chytil svědek, který pak přivolal strážníky. Muž hlídce tvrdil, že neví, proč na lešení vlastně byl. Opět byl předán do rukou státních policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru