AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda na koridoru. Uprostřed silnice leží převrácené auto
Převrácené auto na koridoru. Foto: čtenář
Chomutov

Mostecko/Chomutovsko – Vážná dopravní nehoda se stala ve středu ráno na silnici I/13 z Chomutova do Mostu. Krátce po deváté hodině se u Komořan převrátil automobil na střechu.

K nehodě došlo před sjezdem na lom ČSA. Havarovaný vůz leží uprostřed silnice. Části z nabouraného automobilu se nacházejí i v protějším jízdním pruhu. Pozor by si tedy měli dát i řidiči jedoucí z Mostu na Chomutov. 

Podle vyjádření policie jel řidič havarovaného renaultu původně ve směru z Mostu na Chomutov. „Z dosud nezjištěných příčin vjel náhle do protisměru, narazil do svodidel a převrátil se na střechu,“ popsala, jak k nehodě došlo, policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Při kolizi byli zraněni dva lidé. „Řidič byl přepraven do nemocnice vrtulníkem, spolujezdkyni převezla sanitka,“ doplnila mluvčí.  Zkouška na alkohol byla u řidiče negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc korun.

Podle serveru dopravniinfo.cz potrvá odstraňování následků nehody do 11.15 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru