A pak že poctivci vymřeli. Na služebnu jirkovských strážníků dorazili hned dva během několika hodin
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Hned dva poctiví nálezci dorazili na služebnu jirkovských strážníků v rozmezí jen několika hodin. Jeden přinesl peněženku s více než tisíci korunami, druhý doklady.

Oba případy se staly během víkendu. Teď o nich městská policie informovala. V sobotu ve 23.00 hodin se na jirkovskou městskou policii dostavil muž, který odevzdal nalezenou peněženku. Našel ji kolem 22.00 hodin Na Borku. V peněžence byla hotovost ve výši 1 002 korun a občanský průkaz. Věci patřily ženě, která si druhý den odpoledne na služebně strážníků ztracenou peněženku vyzvedla. Pro občanku si ale bude muset na magistrát. Podle zákona o občanských průkazech totiž ohlášením ztráty občanského průkazu zaniká jeho platnost. Proto byl nalezený občanský průkaz zaslán právě na magistrát.

V sobotu 12. listopadu v poledne zavítal na služebnu strážníků další poctivý nálezce, pro změnu žena, která odevzdala pouzdro s doklady. To našla pohozené pod svým autem. Strážníci přes státní policii zjistili, že doklady nepocházejí z žádné trestné činnosti a nikdo jejich ztrátu zatím neodhlásil. Následně se v 14.30 hodin týž den dostavila na služebnu majitelka, která si ztracené pouzdro s doklady převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru