Chomutováky zburcovalo houkání hasičů. Tentokrát se ale naštěstí nejednalo o velký požár
Zdroj: facebook, reprofoto e-chomutovsko
Chomutov

Chomutov – Houkání hned několika hasičských vozů zburcovalo ve středu 26. července krátce před půl pátou odpoledne řadu Chomutovanů. Kde hoří, co se děje? Začali se okamžitě ptát na sociálních sítích. Nakonec se ukázalo, že se naštěstí nejedná o žádný velký požár. V jednom bytě na Písečné chytily potraviny na sporáku.

Hasiči měli požár v panelovém domě v Jirkovské ulici nahlášený v 16.20 hodin. Na místo se sjelo hned několik hasičských vozů. Požár ve výškové budově může být totiž velmi nebezpečný, prostory se velmi rychle zaplní kouřem. Nakonec se ukázalo, že tentokrát se nejedná o nic závažného. Podle tiskového mluvčího hasičů Lukáše Marvana chytily potraviny na plotně. Oheň se nikterak nerozšířil. Hasiči během chvíle odjeli.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru