Opilec kálel na chodník. Udělal jsem to na protest, řekl strážníkům
Muž vykonal svoji potřebu kousek od lavičky. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Přímo na chodník vykonal svoji velkou potřebu jistý muž v Chomutově. Udělal to schválně, prý na protest proti tomu, že ho nepustili na záchodky. O případu informovali chomutovští strážníci.

Muž vykonával svoji potřebu na chodníku v ulici Farského, přidřepnul si hned vedle lavičky. Byl přitom úplně na mol. Strážníkům sdělil, že chtěl původně jít na záchod do nedalekého obchodního domu, ale tam ho nepustili, a tak se rozhodl pro toto demonstrativní chování.

Muž musel zaneřáděný chodník po sobě uklidit. Hlídka městské policie mu též sdělila, že jeho počínání bude řešeno na magistrátu jako přestupek. Z místa byl následně vykázán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru