Klášterec nad Ohří; Chomutovsko – Ačkoliv obvinění v děsivé klášterecké kauze padlo (psali jsme zde) a vrah je v současné době za mřížemi, vyšetřování stále běží na plné obrátky. Kriminalisté se nyní obrací s výzvou na veřejnost. Výzva je směřována na další případné svědky, kteří s policisty zatím nebyli v kontaktu, a je standardním krokem v rámci vyšetřování.

poli169

„V souvislosti s vyšetřováním případu zvlášť závažných zločinů znásilnění a vraždy, spáchanými na nezletilé dívce z Klášterce nad Ohří, žádáme případné svědky, kteří se v úterý dne 9. září 2014 v době od 12:00 hodin do 20:00 hodin pohybovali po silnici nebo v jejím okolí nad obcí Ciboušov u Klášterce nad Ohří a zaznamenali zde pohyb osob, případně i pohyb poškozené nezletilé dívky, aby kontaktovali Policii ČR prostřednictvím linky 158," uvádí krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru