Kadaň – K neštěstí došlo dnes před šestou hodinou večerní, děvčátko ve věku dvou let vypadlo z okna bytu v prvním patře v Chomutovské ulici (výška je podle svědků odhadována na čtyři až pět metrů). Na místo byl okamžitě přivolán záchranářský vrtulník, který malou pacientku transportoval na chirurgické oddělení JIP ústecké Masarykovy nemocnice. Holčička měla podle všeho obrovské štěstí, lékaři neshledali žádná poranění.

vrtule169

Do nemocnice preventivně

„Na místě zasahující lékař nezjistil žádná zranění. Pacientka byla do nemocnice transportována z preventivních důvodů na pozorování, samozřejmě proběhnou veškerá nezbytná vyšetření, tedy rentgeny, CT a podobně," uvádí mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

Co se stalo?

Co přesně se v bytě událo, nyní policie vyšetřuje. „Bude se zjišťovat, zda nedošlo k cizímu zavinění nebo nedbalosti," říká policejní mluvčí Šárka Poláčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru