OBRAZEM: Svatební šaty, kam se podíváš. Konal se velký svatební veletrh
Svatba nanečisto v hotelu Cascade. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Svatební salon Delta v Mostě pořádal desátý ročník svatebního veletrhu Svatba nanečisto. Jubileum se neslo ve znamení jedné podstatné změny. Díky spolupráci s městským hotelem Cascade se pořádal na novém místě: v právě zrekonstruovaném společenském sálu i dalších prostorách hotelu.

„Svatba nanečisto ukazuje to, co je nezbytné pro přípravu svatebního dne. Nejenom svatební šaty, snubní prstýnky, pánské obleky, ale také koordinátory, floristy, catering, cukráře,“ vypočítala na místě Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta. Budoucí manželé ale obdivovali i svatební limuzíny a brali si kontakty na četné svatební fotografy. Součástí byla i velká módní přehlídka svatebních šatů salonu Delta.

A budou nějaké svatební trendy pro rok 2023? „Na to odpovídám třicet let, co mám svatební salon. Trendy jsou samozřejmě krásná věc, nicméně svatba by měla zůstat přece jenom tradiční záležitostí. Takže já si myslím, že spadlá ramínka, velké výstřihy, lesklé sukýnky ano, ale zůstaňme ještě také u tradičních střihů,“ svěřila se Petra Vyoralová.

Foto

Video

https://www.youtube.com/shorts/XdmKRancQtI

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru