V Jirkově řádí zloděj, který krade kola od aut a nevybíravým způsobem tím vozy ničí. Majitelům vznikla škoda přes 200 tisíc korun
Foto: Policie ČR
Chomutov

Jirkov - Policisté vyšetřují dva případy krádeže kol z osobních vozidel včetně pneumatik, k nimž došlo v posledních dnech v Jirkově. Obě auta skončila po demontáži kol na zemi a byla značně poškozena. Policisté žádají veřejnost o pomoc s dopadením pachatele.

V prvním případě neznámý pachatel zřejmě v noci ze soboty 29. října na neděli 30. října ukradl z vozidla značky Škoda zaparkovaného na propojce mezi obchvatovou komunikací a Telčským údolím čtyři kusy hliníkových disků značky Škoda včetně letních pneumatik značky Dunlop. Po demontáži kol skončilo auto přímo na zemi (viz fotografie), čímž došlo k jeho poškození. Kromě toho z přední části vozidla ještě ukradl znak „Škoda“.

O dva dny později došlo k podobné krádeži také v ulici Studentská na parkovišti u prodejny supermarketu. V noci z pondělí na úterý tam někdo tímto způsobem ukradl čtyři kusy hliníkových disků značky Ford včetně zimních pneumatik značky Continental. Také vozidlo značky Ford tak skončilo po demontáži kol přímo na zemi a bylo tím značně poškozeno.

Jednáním neznámého pachatele či pachatelů tak byla majitelům vozidel způsobena škoda předběžně vyčíslená na více než 200 tisíc korun. Jirkovští policisté případ šetří pro podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

V případě jakýchkoli poznatků k pachatelům či odcizeným kolům se neváhejte obrátit na Obvodní oddělení Policie ČR v Jirkově, ulice Bezručova 1037, tel.: 974 447 500 nebo na linku 158.

0711jirkovzlodejkolzaut2

0711jirkovzlodejkolzaut3

0711jirkovzlodejkolzaut4

0711jirkovzlodejkolzaut5

0711jirkovzlodejkolzaut6

Foto: Policie ČR

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru