Žít na dluh je životní styl současné doby. Nikdo nechce šetřit do kasičky a těšit se, že za půl roku si koupí novou televizi, další rok si našetří na dovolenou a během 5ti let na automobil. Každý chce mít vše a nejlépe hned. Na tento trend samozřejmě reagují všechny finanční instituce a podnikavci. Vždyť koupit si auto na leasing, televizi na splátky a užít si dovolenou díky půjčce není problém!

Jednatel firmy Zdeněk Bučko.

Půjčovat si a užívat si je velice návykové a snadno může dojít k předlužení neboli spadnutí do dluhové pasti. Je to stav, kdy člověk není schopen plnit své závazky vůči věřitelům. Předlužení lidé jsou v tíživé situaci, kdy přestávají racionálně uvažovat a bezhlavě si půjčují dále a více, aby měli na pokrytí splátek. Na těchto lidech parazitují různí spekulanti a lichváři, kteří jsou schopni kvůli „pár tisícům" člověka donutit podepsat prázdnou směnku či k ručení nemovitosti.

Na pomoc těmto lidem přicházejí různé organizace a komerční společnosti. Ale jak to tak bývá, i mezi nimi se najdou „šmejdové" (v případě neziskovek se jedná o lhostejnost a nedůslednost), kteří člověka dostanou ještě do větších problémů.

Mezi nejúspěšnější a respektované oddlužovací společnosti patří Oddlužovací centrum s.r.o. Jednatel, pan Zdeněk Bučko, má s oddlužováním lidí bohaté zkušenosti. Ve sféře financí působí již dvanáctým rokem. Proto jsme se ho jako odborníka zeptali, jací lidé navštěvují jeho kanceláře?

„Z praxe mohu potvrdit, že mezi ohrožené skupiny obyvatel z hlediska zadlužování patří především lidé se základním vzděláním a nízkými příjmy, dále lidé ze střední vrstvy, kteří díky špatným investicím (např. do bydlení) či ztrátě dosavadních příjmů se lehce dostanou do dluhové spirály, senioři, rodiče samoživitelé, rodiče nezodpovědných zadlužených dětí, lidé po výkonu trestu či skončení ústavní výchovy," vyjmenovává Zdeněk Bučko. Jedním dechem dodává, že: „Toto pravidlo potvrzují výjimky, kdy k nám do poboček chodí i vysokoškoláci či neúspěšní podnikatelé, kteří přecenili své síly. Ne všem jsme schopni pomoci. Oddlužení formou schválení osobního bankrotu garantujeme, takže pro každého klienta pracujeme naplno. Pokud by soud náš návrh neschválil, klientovi vracíme peníze. Ještě jsme to nemuseli udělat ani jednou! Můžeme se proto jako jediní pyšnit více jak 100% úspěšností."

Oddlužovací centrum

Společnost Oddlužovací centrum je tu pro všechny, kteří chtějí své dluhy aktivně řešit. Pokud se chcete dozvědět více, podívejte se na krátkou videovizitku společnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru