Praha - O prázdninách je v Praze více než dost zajímavých atrakcí, jednou z nich je bezesporu KINOBUS-mobilní kino, které nachystal pražský Dopravní podnik už po sedmé a i letos je promítání zdarma.

kinobus

Kinobus navštíví během letního turné celkem 12 lokalit v Praze a nabídne 49 projekcí z tuzemské produkce. Promítá se vždy od pondělí do čtvrtka, každé místo navštíví kinobus 4x a začátek je po setmění.

Těšit se můžete na české komedie jako Vejška, Babovřesky, Krásno, Martin a Venuše nebo hudební Revival. Nebudou chybět ani filmy vážnějšího ražení jako Bathory, Kandidátem nebo Příběh kmotra a dokomentární tvorbu zastupují Nickyho rodina a Olga.

Kinobus nabízí 200 míst k sezení, zdarma si můžete půjčit deku a zakoupit si můžete malé občerstvení. Protože se neplatí vstupné, máte možnost spojit zábavu s pomocí – při návštěvě Kinobusu můžete podpořit charitativní akci POMOZTE DĚTEM a to tím, že do sbírkové pokladničky vhodíte libovolnou finanční částku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru