Chomutov – Chomutovská Yamaha v uplynulých dnech slavnostně představila nový model motocyklu Yamaha MT 09 řady Motard Roadster. Celoevropská akce se uskutečnila v duchu sloganu „Odhalte svoji temnou stránku", který jakoby ve spojení s tímto strojem jasně a zřetelně naznačoval vaše budoucí nespoutané a divoké zážitky.

Slavnostní sushi, pak prezentace

Po přivítání hostů, při němž se stylově podávalo sushi, proběhla videoprezentace japonského výrobce a poté již byl slavnostně motocykl slavnostně odhalen.

Cena pod dvě stě

Tento motocykl má zcela nový tříválcový motor o výkonu 115 koní, jeho váha je 171kg a má tedy nejlepší poměr výkon/váha ve své kategorii. Návštěvníky zaujal nejen širokými možnostmi použití jak pro každodenní jízdu, pro cestování i pro sport, ale i velmi příznivou cenou pod hranicí 200.000 Kč. Motocykl se již nabízí k prodeji, vybrat si můžete ze čtveřice barevných provedení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru