Ústecký kraj – Rekordman a profesionální bublinář Matěj Kodeš přijíždí na sever Čech, aby tady předvedl své umění a zároveň se pokusil překonat světový rekord v počtu lidí telefonujících v mýdlové bublině. Primát zatím drží Praha s číslem 341 volajících za hodinu.

„Všechno mají v rukách návštěvníci"

Ústí nad Labem, Děčín, Liberec a Teplice. Tato čtyři města se v následujících dnech stanou dějištěm konání Kodešovi roadshow, která je organizována společností ČEZ u příležitosti spuštění nového operátora. „Světový rekord se pokusíme vytvořit ve více městech. O tom, kde nakonec nejlepšího výsledku dosáhneme, rozhodnou sami návštěvníci akce, kteří se do bublinářské show zapojí," komentuje akci ředitel divize ČEZ Alan Svoboda.

Naučíte se i pár triků

V rámci svého vystoupení předvede Matěj Kodeš kouřové bubliny, bublinové krychle, hvězdy a další bublinové efekty. Jako součást bublinářské show bude pro zájemce připraven workshop, na kterém se mohou naučit celou řadu triků, včetně receptů na namíchání vlastní směsi. Pokus o překonání rekordu pak proběhne v závěru celého představení.

Kdy a kde?

Ústí nad Labem 7. 11., Obchodní centrum Forum, 13:00 - 18:00, Děčín 8. 11., Nákupní park Děčín, 13:00 - 18:00, Liberec 9. 11., Obchodní centrum Forum, 11:00 - 18:00, Teplice 10. 11., Obchodní centrum Olympia, 11:00 - 18:00

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru