V Jirkově bude další letní kino. Tentokrát zve na životopisný film s Ivanem Trojanem
Letní promítání v Olejomlýnském parku v minulých letech. Foto zdroj: město Jirkov
Co se chystá

Jirkov - Je tady další letní kino! V Olejomlýnském parku se bude tentokrát promítat český životopisný film Šarlatán s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Jedná se o strhující drama o výjimečném muži, který byl obdařen léčitelskými schopnostmi.

Příběh na pozadí dobových událostí je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška. Byl to člověk bez lékařského vzdělání, ale měl nevysvětlitelné nadání diagnostikovat a pomocí bylinek léčit nemoci, s nimiž si ani doktoři nevěděli rady. Schopnosti šarlatána jsou vykoupeny bojem s vlastními démony, a tak léčitelství je jeho vnitřní spásou a ochranou před sebou samým… Jak to s ním dopadne? Na to se můžete přijít podívat v sobotu 17. července od 22 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru