Je tu zámecký pátek na Červeném Hrádku. Jeho nádvoří dnes rozezní největší hity Elvise Presleyho
Zámek Červený Hrádek. Foto Zdroj: Oficiální web zámku
Co se chystá

Červený Hrádek - Během dnešního večera (pátek 9. července) uslyšíte na zámku Červený Hrádek kapely NEW BAXON a CRAZY DOGS, se kterou máte jedinečnou možnost prožít opojení z mladé, moderní a strhující hudby padesátých let, přednesené tak, jak se v těchto letech hrála.

V původním nástrojovém obsazení a aranžích, zahrané špičkovými profesionálními hudebníky s mnohaletou praxí. Zažijete mrazení v zádech, když na jeviště přijde král "rokenrolu" – Elvis Presley, nechte se strhnout rytmem jeho největších hitů a zasněte se při jeho nezapomenutelných baladách.

Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí je akce přesunuta ze zámecké louky na nádvoří zámku, kde je možnost schovat se pod podloubí či deštníky a užít si koncert i v případě deště.

Akce začíná v 18 hodin, vstup je zdarma. Občerstvení a sezení zajištěno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru