Pouze pro odvážné! Zámek Červený Hrádek chystá tajemnou výpravu za strašidly
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Červený Hrádek - Máte rádi adrenalin a dobrodružství? V tom případě neváhejte a nenechte si v sobotu 2. listopadu ujít tajemnou výpravu na zámku Červený Hrádek.

V tento dušičkový den se tu totiž setkáte s mnohými strašidelnými bytostmi, které vás budou cestou provázet. Dovedou vás až na strašidelnou prohlídku zámku, kde se pokusíte zlomit děsivou kletbu. Povede se vám to?

Během akce budou k dispozici stánky s teplými nápoji a drobným, tématickým občerstvením. Dětem doporučujeme vzít si s sebou lampióny. Zároveň organizátoři upozorňují, že vnitřní okruh prohlídky je vhodný pouze pro velmi odvážné.

Vstup na tajemnou cestu je od 16:30 do 22 hodin, prohlídka zámku je možná v každou celou hodinu (začátek od 17 hodin). Vstupné je 120 korun za dospělého a 60 korun za dítě. Rezervace času prohlídky je možná na telefonním čísle 474 684 560.

2910plakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru