Otevření cykloparku, autogramiáda sportovců, vodní skluzavka..... Přijďte v sobotu na velký sportovní den v Klášterci
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - V Klášterci nad Ohří se tuto sobotu 22. června uskuteční celoměstský sportovní den pro celou rodinu. Součástí akce bude i slavnostní otevření cykloparku a nového atletického oválu, autogramiáda známých sportovců a benefiční sbírka. Těšit se můžete také na obří nafukovací skluzavku na náměstí.

Vše vypukne už v devět ráno. Od 9:00 do 13:00 hodin budou pro veřejnost přístupné aktivity na sportovištích klubů a sportovních organizací – viz přiložený program. V 10:00 hodin bude slavnostně otevřen cyklopark v Královéhradecké ulici a v 11:00 hodin nový atletický ovál.

Od 15:00 hodin se v aquaparku uskuteční doprovodný program: Po zahájení v 15:15 vystoupení Žabiček (gymnasitka), 15:45 vystoupení karate klubu, 16:00 street dance, 16:15 hudební skupina The Remedy, 17:00 hudební skupina Czechpoint.

Součástí programu bude autogramiáda známých sportovců - Michaela Berana (Freestyle BMX), Jiřího Šlégra (hokej), Tomáše Krause (akrobacie a sjezd na lyžích), dále turnaj v basketbalu, volejbalu a veslařský trenažer.

Ve stejný den bude na náměstí opět obří nafukovací skluzavka alias Slide festival.

Benefice pro Verunku

V rámci celoměstské akce “Sportu otevřeno” se Žákovské zastupitelstvo města Klášterce nad Ohří rozhodlo uspořádat také benefiční sbírku s názvem Benefice pro Verunku.

Jde o finanční sbírku pro Veroniku Justlovou. Výtěžek sbírky poputuje Veronice na vybavení domácí kanceláře.

Veronika se potýká s následky rakoviny nosohltanu a mízních uzlin, mimo jiné je odkázaná na invalidní vozík, a přesto sama pomáhá potřebným, organizuje sbírky pro nemocné děti a ráda by si vybavila domácí kancelář, kde by mohla své projekty i nadále organizovat.

2106plakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru