Chcete si nechat vyšetřit kožní znaménka? Přijďte v pondělí na Kamencové jezero
NA KAMENCOVÉM JEZEŘE SE NECHALO V ROCE 2017 VYŠETŘIT NA 140 LIDÍ. ZDROJ: KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ
Co se chystá

Chomutov - Kožní oddělení chomutovské nemocnice ve spolupráci se statutárním městem Chomutov pod hlavičkou České akademie dermatovenerologie pořádá na Kamencovém jezeře akci „Když se chceš opalovat, musíš se chránit“.

Akce proběhne 24. června od 11.00 do 16.00 hodin. Návštěvníci v plavkách si budou moci přímo na pláži u jezera nechat bezplatně vyšetřit pokožku a pigmentová znaménka.

Hlavním smyslem akce je upozornit na stoupající počet lidí, u nichž se vyskytl zhoubný kožní nádor. V roce 2017, kdy se stejná akce uskutečnila na Kamencovém jezeře též, si tady nechalo vyšetřit znaménka zhruba 140 lidí, deseti lékaři doporučili, aby si nechali znaménko vydat a zjistit, zda se nejedná o kožní nádor.

Program akce

Rady dermatologů – jak se správně chránit před slunečním zářením, jak provádět samovyšetření kůže, jak poznat kožní nádorové a přednádorové změny

Nabídka vzorků opalovacích krémů s UV filtrem - zdarma

Odborným garantem akce je MUDr. Radka Neumannová, primářka Kožního oddělení chomutovské nemocnice.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru