Reprezentační ples Kadaně bude už tuto sobotu. Těšit se můžete na tanečníky ze Stardance
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Co se chystá

Kadaň - Vrcholná událost letošní plesové sezóny v Kadani se blíží. V kulturním domě Střelnice bude již v sobotu 19. ledna Reprezentační ples města Kadaně. Vstupenky jsou ještě stále k mání.

Na plese, který začíná ve 20.00 hodin, na vás čeká opět bohatý program i skvělá hudba v podání orchestru Bigband Relax. Těšit se můžete i na krásná taneční vystoupení účastníků z oblíbené show Stardance. Zatančí Jan Onder a herečka Dana Batulková, kteří společně v soutěži zvítězili. Uvidíte též loňskou vítězku - energickou Veroniku Lálovou s brazilským partnerem, kteří předvedou nespoutanou sambu. A vystoupí také nadaní studenti z taneční školy Jana Ondera.

Těšit se dále můžete na electricboogie a samozřejmě oblíbený fotokoutek. Hostem večera bude muzikálový zpěvák a herec Pavel Vítek.

Vstupenky budou slosovatelné, tak si je po příchodu nezapomeňte uschovat, můžete vyhrát zajímavé ceny. 

Posledních 30 vstupenek na ples je v prodeji on-line nebo v kadaňském turistickém informačním centru. Za jeden lístek zaplatíte 280 korun. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru