Zajímavá výstava v kině Svět. Můžete tady vidět kouzelné momentky ze zooparku
Šestnáct kouzelných momentek ze zooparku je k vidění v předsálí chomutovského kina Svět. Zdroj: Chomutovský zoopark
Co se chystá

Chomutov - Zvědavý buvol, dovádějící medvědi, mlsná panda… Kouzelné momentky ze zooparku jsou nyní k vidění v předsálí chomutovského kina Svět. Malá výstava snímků fotografky Heleny Hubáčkové tu bude minimálně do konce ledna.

Některé ze snímků jsou také v novém kalendáři zooparku pro rok 2019, který je stále v prodeji. „Měli jsme na výběr z mnoha pěkných fotografií a do kalendáře se nevešly všechny. Bylo nám to líto, a tak jsme se rozhodli některé další vystavit,“ říká ředitelka zooparku Věra Fryčová. Vybrané fotografie zdobí i správní budovu zooparku.

Helena Hubáčková přiznává, že do zooparku chodí především fotit. „Zvířata fotím nejradši, to mě těší nejvíc,“ svěřila se. „Dokážu na správný záběr čekat hodiny. A když si neodnesu hezkou fotografii, odnesu si zážitek. Zajímavé chvíle strávené se zvířetem.“

Šestnáct velkoformátových fotografií je vystaveno na čtyřech panelech v prvním patře kina, v předsálí kinosálů. K vidění tu budou minimálně do konce ledna, v případě zájmu tu zůstanou i delší čas.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru