Kadaň - Udělejte zase po roce dobrý skutek! Příležitost budete mít v pondělí 7. ledna v Kadani v rámci největší dobrovolnické akce v Čechách – Tříkrálové sbírky. Stejně jako loni si i letos budete moci na Mírovém náměstí vychutnat starostenský svařák, v 16:20 se pak stanete svědky klanění Tří králů v podání divadla Navenek.

V průběhu celého odpoledne budou po náměstí i v přilehlých ulicích chodit skupinky Tří králů, aby vybrali co nejvyšší výtěžek na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším sociálně potřebným skupinám lidí, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá. Peníze mohou pomoci jako vloni rodinám, dětem, nemocným, starým lidem, lidem v nouzi anebo bez bytu. Kadaňská charita pomáhá darovaným nábytkem a vybavením bytů, oblečením, potravinami anebo finanční úhradou obědů, školních fondů či školkovného.

V kostele Povýšení sv. Kříže bude od 15:15 probíhat koncert učitelů ZUŠ Klementa Slavického.

Program zakončí tříkrálová mše svatá v kostele Povýšení sv. Kříže (na náměstí), při které bude požehnána tříkrálová voda, kadidlo a křída.

Program Tříkrálová sbírka

Od 14 hodin budou chodit Tříkráloví koledníci městem

Náměstí Míru:

15:00 – 17:00 tříkrálové setkání na Mírovém náměstí v Kadani

15:00 zahájení

15:45 pěvecký sbor pod širým nebem (připraveno je malé občerstvení a překvapení pro nejmenší)

16:20 klanění Tří králů (hraje divadlo Navenek)

17:00 rozloučení

Kostel

15:15 koncert v kostele Povýšení sv. Kříže – účinkují učitelé ZUŠ Kadaň a hosté

17:15 tříkrálová Mše svatá v kostele Povýšení sv. Kříže, při které bude požehnána tříkrálová voda, křída, kadidlo

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru