Jirkov – Za chvíli jsou tady sice Vánoce, ale pokud nemáte dost dušičkového období a různých strašidelných akcí, můžete v sobotu 26. listopadu na jednu strašidelnou výpravu ještě vyrazit. Tentokrát do jirkovské věže.

2411vez1

Ilustrační foto. Zdroj: město Jirkov

Šest tmavých pater. Těsné schodiště. Za rohem upírka, v koutě kostlivec. Vy i vaše děti se určitě budete na strašidelné výpravě na vrchol věže příjemně bát. Pokud hodláte za pohádkovými bytostmi vyrazit, nezapomeňte si rezervovat místo. Prohlídky začínají v 15.30, poslední skupina vyrazí v 19.30 hodin.

Časy kolem páté a půl šesté jsou podle informací z jirkovské radnice už obsazené úplně, ale v dalších termínech ještě volná místa jsou. Můžete si je rezervovat v jirkovském infocentru na telefonních číslech 474 654 265 či 724 525 421. Vstupné je padesát korun za dospělé i děti. Akci pořádá KVIZ Jirkov společně s DDM Paraplíčko.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru