Chomutov – Chomutovská základní škola v Březenecké ulici pořádá ve čtvrtek 24. listopadu charitativní sbírku pro Klokánek Chomutov. Pro potřeby dětí organizátoři shání hygienické a úklidové prostředky.

2411trida

Ilustrační foto

Sbírka se uskuteční ve čtvrtek ve vestibulu školy od 16.00 do 18.00 hodin. Lidé mohou přinést čistící a úklidové prostředky (na mytí oken, podlah, koupelen, hadry, mikroutěrky a další). Organizátoři uvítají také prací prostředky, hygienické potřeby (mýdla, šampony či mycí gely), pleny, dětské vlčené ubrousky nebo vlhčený toaletní papír.

Klokánek je zařízení, které poskytuje přechodnou pomoct dětem, o které se ze závažného důvodu nemohou starat rodiče ani nikdo z příbuzných. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru