Most - Uvedení obnovené premiéry Noci na Karlštejně na hradě Hněvín vzbudilo v publiku Městského divadla v Mostě veliké nadšení. Všech sedm termínů je více než měsíc před uvedením vyprodaných. Vedení divadla se tedy rozhodlo přidat další reprízu, a to na 26. června 2016, opět od 21 hodin.

Kostýmy z divadelního představení. Foto: Oldřich Hájek

Hlavní ženskou roli v obnovené premiéře muzikálu Noc na Karlštejně Městského divadla v Mostě ztvární Lucia Jagerčíková. Osm repríz se uskuteční ve venkovních prostorách hradu Hněvín u příležitosti oslav 700. výročí narození Karla IV.

Luciu mostečtí diváci znají z muzikálů Zpívání v dešti (v roli Káti Seldenové), Cabaret (v roli Sally Bowlles) a z inscenace Postřižiny jako Maryšku.

Pod širým nebem v kulisách hradu Hněvín v hlavních rolích uvidíte kromě Lucii Jagerčíkové také Miroslava Večerku. Dále se můžete těšit na Jakuba Dostála, Reginu Razovovou, Zdeňka Košatu, Williama Valeriána, Karolínu Herzinovou, Marcela Rošetzkého, Bohuslava Patzelta a mnoho dalších.

Noc na Karlštejně měla v mostecké činohře premiéru 17. září 2011. Otto Liška byl dokonce nominován na Cenu Thálie za roli krále Petra, kterého ve filmovém zpracování ztvárnil Waldemar Matuška.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru