Kalek - Obec Kalek ve spolupráci s turistickým spolkem z německého Rübenau zvou zájemce o turistiku na Rodinné vandrování 2016, které se uskuteční v sobotu 21. května.

1705kaleka

Pro účastníky jsou v rámci projektu SN – CZ – fond malých projektů připraveny tři přeshraniční turistické trasy (cca 10, 17 a 25 km) a jedna pětikilometrová pohádková trasa je určena dětem, na které v lese budou čekat nejen pohádkové bytosti, ale i zábavné hry, úkoly a v cíli táborák a buřtíky.

„Velké“ trasy povedou po české i německé straně, je proto nutné mít s sebou občanský průkaz. Na všech trasách jsou turistům k dispozici občerstvovací stanice a občerstvení je zajištěno také v prostoru startu a cíle.

Startovat je možno kdykoli mezi 9. až 11. hodinou od dětského hřiště v Kalku, kde každý účastník vyplní přihlášku a obdrží pokyny na trasu.

1705kalek

Po návratu do cíle je pro děti od 12.30 hodin připraven kulturní program, pro dospělé bude hrát až do odpoledne k poslechu i tanci hudební skupina Janebáci. Celý den bude pro návštěvníky otevřen také kalecký kostel Sv. Václava. Na obecním sále se zase dozvíte něco o historii Kalecka.

Do Kalku je možné se dostat autobusem z Chomutova (odjezd v 8.15 hodin z autobusového nádraží, nástupiště č. 5) – zpět jede autobus ve 13.08 nebo 17.08 hodin).

Vaše dotazy můžete směrovat na míTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo 702 145 404.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru