VIDEO: V jedinečném prostředí hradu Hněvína bude divadelní festival
Jak je důležité býti (s) Filipem.
Co se chystá

Most - Umělecká společnost INDIGO Company vás srdečně zve na divadelní festival Za divadlem na Hněvín ve dnech 29. srpna až 2. září 2018. Můžete se těšit na Danu Morávkovu, sólistku opery ND Andreu Kalivodovou, Stanislavu Jachnickou, Simonu Vrbickou, Jiřího Krause, Radima Madeju, Lilian Fischerovou a mnoho dalších.

V unikátní atmosféře hradu budete moct zhlédnout čtyři inscenace z repertoáru INDIGO Company: černou komedii Mira Gavrana: Pivo s Jiřím Krausem a Jakubem Koudelou - tragikomedii Viktorie Hradské: Commedia finita v podání Jany Trojanové a operní pěvkyně Andrey Kalivodové - klasickou britskou komedii Oscara Wildea: Jak je důležité býti (s) Filipem - oblíbenou pohádku Jana Wericha: Tři veteráni.

Vstupenky se dají zakoupit v CK Čedok tř. Budovatelů 3067/118 Most, nebo v síti Ticket portal.

Ve dnech 1. a 2. září se kromě pohádky můžou děti těšit na tématickou Tvořivou dílničku s herečkou a baletkou Henrietou Hornáčkovou, která tento projekt úspěšně vede několik sezón v Městských divadlech pražských. Dále je pro děti přichystáno malování na obličej a sportovní soutěže. Začátek vždy ve 12.30 hodin.

Vstupenky na Tvořivou dílničku budou k zakoupení na místě v den konání akce. Cena 100,- na osobu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtVOaPhFps8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru