Z herce muzikantem. V Kadani vystoupí slavný písničkář Jiři Schmitzer
Jiří Schmitzer během svého vystoupení v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Kadaň - Do Kadaně míří slavný český herec a písničkář Jiří Schmitzer, který vystoupí v pátek 3. srpna od 18 hodin ve Františkánských zahradách.

Jiřího Schmitzera si určitě pamatujete v jeho nezapomenutelných rolích ve filmech jako je Marečku, podejte mi pero, kde si zahrál po boku svého otce Jiřího Sováka, či Postřižiny. Možná ale netušíte, že mnohem raději než herectví má hudbu a sám je také aktivním muzikantem a písničkářem.

Své hudební zájmy rozvíjí Jiří Schmitzer dodnes, prosadil se jako osobitý a výrazný autor a interpret folkrockových písní a skládá také hudbu pro divadelní představení, především pro Ypsilonku, ale i pro Národní divadlo nebo ústecké Činoherní studio. Jeho hudba zazněla dokonce i v několika filmech. Přijďte si ho poslechnout do Františkánských zahrad a strávit příjemné odpoledne. Vstupenka stojí 100 korun, je možné ji zakoupit v kadaňském turistickém informačním centru nebo sportovní hale. Vstupenky k zakoupení on-line ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru