Most - Legenda českého popu míří do Mostu. Již za necelých čtrnáct dní v mostecké sportovní hale, přesně 22. března v 19.30, odstartuje koncert Heleny Vondráčkové. Co diváky čeká a jak se české pop divě daří, jsme pro vás aktuálně zjistili.

1003helena1Jak se Vám v současné době daří? Na čem pracujete?

Mám se dobře, jsem díky Bohu zdravá, proto se mohu těšit na další pracovní projekty, ale také na dubnovou dovolenou na Floridě, kam letíme s manželem.

Kalendář máte stále zaplněn, kromě Vašeho účinkování na různých akcích a plesech máte naplánované koncerty, zpíváte v muzikálu Mamma Mia. Která z těchto činností Vás nejvíce baví a proč?

Koncertování mě baví stále, ale momentálně prožívám velmi intenzivně účinkování v muzikálu Mamma Mia. Hlavní role Dony je náročná a krásná. Je to zábavný příběh ze života a neměli byste si ho nechat ujít, protože pravděpodobně skončí tento rok.

Máte čas i na své koníčky, čemu se ve chvílích volna věnujete?

Když mám nějaké volno, tak ho trávím buď na tenisových kurtech, nebo na zahradě. Obojí mi přináší jednak potěšení, ale i absolutní relax.

Vypadáte stále skvěle a svěže, jak se udržujete v kondici?

Právě sportem. Každé ráno cvičím, plavu a mám i pravidelné tréninky pod odborným vedením. Denně chodím také na procházky s naší vlčicí Elzou, kterou trénuji naopak já.

Prozradíte našim čtenářkám nějakou vychytávku ve Vašem jídelníčku či v kosmetice? Nebo máte pro čtenářky nějaký osvědčený návod, jak se cítit a vypadat lépe?

Co se jídla týká, mám osvědčenou radu, všeho s mírou. Pokud chcete ubrat na váze, osvědčuje se mi dělená strava, vynechat sladkosti, tvrdý alkohol a od pěti hodin přestat s jídlem. Ženy by také neměly zapomínat na čas, který by si měly udělat sami pro sebe, pravidelně si zajít na kosmetiku, masáž, zacvičit si jen tak pro svoji radost, jednoduše si udělat dobře, na těle i na duši.

Co máte ve svém životě nejvíce ráda?

Chvíle společně strávené s mým manželem na Slapech, kde máme hausbót, kolem nádhernou přírodu a hlavně klid. Naše Elza to samozřejmě sdílí s námi.

Dostala jste do vínku krásný hlas, ale to samo o sobě nestačí k tomu, aby byl člověk úspěšný a populární. Vám se to podařilo. Co Vám podle Vás k popularitě nejvíce pomohlo?

Určitě pracovitost, píle a také tým profesionálních lidí, kteří mi byli cennými rádci.

Chtěla jste být odjakživa zpěvačkou?

Ani ne, původně jsem chtěla studovat cizí jazyky.

Kdybyste neměla krásný hlas a nebyla zpěvačkou, co byste chtěla dělat?

Bavila by mě manažerská práce nebo veterina, protože miluji zvířata.

Co pro Vás je ve Vašem životě to nejdůležitější?

Moje rodina, která mi dala zdravý základ.

Již tento měsíc, 22. března se můžeme těšit na Váš koncert v mostecké sportovní hale. Jaká je Vaše příprava před koncertem?

Hlavně se musím před koncertem dobře vyspat a pak je třeba se dobře rozezpívat.

Bude mostecký koncert v něčem jiný?

Mosteckému publiku, na které se moc těším, nabídnu jak svůj skalní repertoár, tak i skladby z posledních alb, ale mám přichystáno i překvapení, tak se těšte :).

Chcete Mostečanům něco vzkázat?

Mostečané, po koncertě chystám autogramiádu a také se s vámi ráda vyfotím, tak se na závěr koncertu zdržte.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru