Kam v sobotu v Kadani? Na jahodový trh nebo pivní slavnosti
Ilustrační foto. Zdroj: CC0
Co se chystá

Kadaň – Na Mírovém náměstí v Kadani se v sobotu 23. června budou konat hned dvě zajímavé akce. Farmářský trh, který tentokrát bude ve znamení jahod, a pivní slavnosti!

Farmářský trh začíná na náměstí už v osm ráno. Tradičně si tady budete moci nakoupit potraviny od regionálních výrobců a pěstitelů a ani tentokrát nebude chybět doprovodný program. Po celou dobu trvání trhů bude skvělé domácí marmelády vařit MarmeLinda. Její pochoutky si několikrát odvezly cenu z mezinárodní marmeládové soutěže v Anglii.

V pravé poledne pak začne na náměstí druhá sobotní akce, kterou je už sedmý ročník kadaňských pivních slavností. Součástí akce je prezentace pivovarů, zahraje zde několik kapel, samozřejmě budete moci lahodný zlatavý mok od různých sládků ochutnat, degustace se zhostí také odborná porota. Na závěr je připravena ohňová šou.

PROGRAM PIVNÍ SLAVNOSTI

12.00 – zahájení – kapela Roháči (country) – velké podium
13.00 – prezentace pivovarů na voze
13.30 – skupina Kamelot – velké podium
14.45 – prezentace pivovarů na voze
15.00 – skupina Coda – velké podium
16.30 – vyhlášení výsledků odborné degustace (vůz)
17.00 – skupina Roháči – velké podium
18.30 – taneční vystoupení Barya a spol. (velké podium)
20.00 – skupina So Fin – velké podium
21.30 – ohňová show
22.00 – ukončení

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru