Den dětí v zooparku bude tentokrát ve skanzenu, navštíví ho i známá youtuberka
Loňský Den dětí. Zdroj: Zoopark
Co se chystá

Chomutov – V Podkrušnohorském zooparku v Chomutově oslaví v sobotu 2. června Den dětí. Dějištěm bude tentokrát skanzen Stará Ves a kromě tradičních dětských atrakcí se mohou odrostlejší kluci a holky těšit také na jednu z českých celebrit počítačového světa – youtuberku Veroniku Spurnou.

Oslavy dětského svátku se v zooparku konají v sobotu 2. června a začínají ve 13 hodin. Rozlehlý areál skanzenu k tomu slibuje neokoukané prostředí a volnější atmosféru. „Travnaté plochy u statku přímo vybízejí k dětskému řádění, proto jsme se rozhodli pro letošek přesunout oslavy dětského dne sem,“ vysvětluje ředitelka zooparku Věra Fryčová.
Všechny atrakce budou soustředěné v okolí staročeského statku a roubenky. K dětskému dovádění poslouží skákací hrad, nafukovací iglů či lezecká stěna, kousek od statku bude usazen také středobod hlavního programu – malé pódium připravené mimo jiné pro vystoupení Veroniky Spurné (foto vpravo). Mladá youtuberka a zpěvačka, jejíž videokanál pravidelně sleduje skoro tři sta tisíc lidí, na něm vystoupí v půl třetí. Po něm bude následovat autogramiáda.

Po celé odpoledne budou dětem k dispozici tradiční atrakce a lákadla, a to v režii Divadla Na oko. Co mají připraveno? Skákání v pytli, přetahování provazem, střílení šipek na terč, ale také pohádkové scénky s hádankami nebo fotokoutek s kostýmy pro děti i dospělé. U roubenky pak budou připravené dva stánky s kreativními dílnami, kde si budou moci malí i velcí vyzkoušet třeba malování na sklo, tvorbu z keramiky nebo se zúčastnit výtvarné soutěže. Občerstvení je samozřejmě zajištěno také, a to včetně opékání buřtů. Pestrým odpolednem bude provázet moderátor Lukáš Budai.

Do areálu se návštěvníci dostanou branou ve směru od restaurace U Pratura. „Abychom předešli komplikacím či nedorozuměním, bude u vstupu také pracovník zooparku, který bude návštěvníkům k dispozici,“ dodává k organizačnímu zajištění Hana Zvalová ze skanzenu Stará Ves.

Červnový Den dětí je jednou z největších akcí v kalendáři chomutovského zooparku. Na rodiny je zaměřené i Pohádkové safari přichystané na dva srpnové víkendy a také Den zvířat pořádaný pravidelně v září.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru