Kadaň - Ve čtvrtek 31. května zaplní prostor Löschnerova náměstí v Kadani krásné modelky a modelové odění podle módních trendů. Výtěžek z módní přehlídky pod širým nebem, která začne v 17.00 hodin, půjde na podporu kočičího spolku Petronella.

Na módní přehlídce uvidíte například kousky z Boutique Lucie, elegantními modely ze salonu Gentleman, spodním prádlem či plavkami z obchůdku se spodním Boja nebo brýlemi z Optiky Slavíková. Těšit se můžete také na modely z dílny absolventky umělecké oděvní průmyslové školy Vandy Goncalves Zacarias či na divadelní ukázku studentů herectví na pražské mezinárodní konzervatoři Michaely Petrilákové a Jana Kozáka, umělecký prožitek podpoří také výstava fotografií žákyň 2. ZŠ Bianky a Kristýnky za pomoci fotografa Tomáše Kruckého. 

Moderování celé show se ujme Petr Píďan Stehlík. Hostem bude také známý módní stylista, návrhář a vizážista Kája Pavlíček, který pracoval pro značky jako Dior či Yves Saint Laurent a podílel se například na pořadech Nahá jsi krásná nebo Mladší o pár let. Nudit se nebudou rozhodně ani muži, kteří také mohou obdivovat dobový model automobilu ze 60. let, doprovodný program zajistí herci z divadla Navenek s divadelní scénkou.

Občerstvení zajistí Café na cestách. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován kočičímu spolku Petronella, který se stará o opuštěné kočičky. V případě nepříznivého počasí bude akce odložena.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru