Chomutov – Ještě nevíte, kam letos vyrazíte na čarodejnický rej? Máme pro vás jeden tip. Velký slet čarodějnic pořádá 30. dubna v areálu bývalého fotbalového hřiště za městskou sportovní halou město Chomutov.

„Čarodějnicím a čarodějům jsme pro jejich letošní slet vybrali nové místo takřka v centru města. Věříme, že se sletí v maximálním počtu,“ zve náměstek primátora David Dinda.

Kdo sebere odvahu a na hřiště přijde, dostat děsivou cenu za svůj čarodějnický vzhled, vybírat se bude hned ze dvou věkových kategorií - nad tři sta let a ti mladší. Soupeřit se bude také v čarodějnických dovednostech, přítomní ale musí brát zřetel na možné následky nepovedených kouzel začátečníků.

Akce začíná v 18.00 hodin, čtyřmetrová kouzelná hranice začne žhnout ve 20.00 hodin, nedlouho poté čarodějnice i čaroděje roztančí skupina Country 5 a Nepřátelé Rytmu. K dispozici bude i občerstvení. „Zájemci si budou moci opéct na ohni buřty nebo jablka, obojí bude na místě na prodej. K mání bude i kouzelnická káva,“ láká organizátorka Silvie Škubová. Čarodejnický rej skončí až o půlnoci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru