Klášterec nad Ohří – Trojice, kterou ani netřeba moc představovat. Na televizních obrazovkách se pánové Pavlásek, Knor a Kavalčík (Ruda z Ostravy) objevují s železnou pravidelností (Na stojáka, Vtip za stovku), se svým celovečerním stand up vystoupením pak vyprodávají kluby a divadelní sály v celé republice. Nyní přijíždějí do Klášterce nad Ohří a my pro tři z vás máme po dvou lístcích.

Lukáš Pavlásek

V mládí se chtěl dle svých slov stát neurochirurgem, cestovatelem nebo letcem ve Spitfiru v bitvě o Británii, později koketoval s myšlenkou být Johnem Lennonem nebo Jimem Morrisonem. Profesionálním komikem se rodák z Humpolce stal v roce 2005, kdy se přihlásil do pro něj úspěšného konkurzu pořadu Na stojáka. Zcela nezapomenutelná je jeho role „tydýta" v reklamách pro jednoho tuzemského telefonního operátora.

Miloš Knor

Ani druhý z představitelů není v oboru „komik" žádným nováčkem. V pořadu Na Stojáka debutoval v roce 2007, tehdy se zde prezentoval povídkou Poprvé. O rok později zakládá uměleckou agenturu Komici s.r.o., premiéru měla v Českých Budějovicích. Postupem času se z Miloše Knora stal mimo jiné i vyhledávaný moderátor, málo se také ví, že například spolupracoval na všech dílech Česko Slovensko má talent.

Ruda z Ostravy

Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy se do povědomí veřejnosti dostal v pořadech X Factor a Na stojáka. V mediálních vodách se ale pohybuje již od svých osmnácti let, kdy začal moderovat v rádiu. Co se herecké kariéry týká, účinkoval v muzikálech Dracula, Evita, Hamlet a Cikáni jdou do nebe. Na hudební scéně se proslavil hlavně klipem Markéta, parodujícím oscarový hit Falling Slowly od Glena Hansarda a Markéty Irglové, později natočil další „pecku" Ostrava (Empire State of Mind od Jay-Z a Alicii Keys). Nyní ho televizní diváci mohou vídat jako hudební doprovod v pořadu Vtip za stovku.

Kdy, kde, za kolik

Na vystoupení „Komiků", tedy Lukáše Pavláska, Miloše Knora a Rudy z Ostravy se můžete do Kulturního domu v Klášterci nad Ohří vypravit v úterý 12. května, začátek je naplánován na 19.30 hodin. Za vstup zaplatíte 250 korun dospělí, 220 děti, 150 pak členové Klubu mladého diváka.

Soutěž o 3x2 lístky

Jak jsme v úvodu uvedli, i tentokrát jsme pro tři z vás připravili po dvou vstupenkách. Pravidla, podle kterých hrajeme, jsou již známá, přesto je znovu zopakujeme. Odpovězte správně na soutěžní otázku, odpověď nám posílejte na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a pak již stačí čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v pondělí 11. května v 12.00 hodin přesně. (Upozornění: Odpovědi bez telefonního kontaktu nebudou do soutěže zařazeny, v případě, že se nebudeme moci dovolat, losujeme dalšího výherce.)

Soutěžní otázka: Jakou roli ztvárnil Ruda z Ostravy v muzikálu „Cikáni jdou do nebe"?

pavlásek 75

 Foto: ALL IN CONCERTS / zdroj www.lukaspavlasek.cz

knor 75

Foto: zdroj www.milosknor.cz

ruda 75

Foto: zdroj www.rudazostravy.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru